Praktijkreferaat

Heb je de theoretische opleiding afgerond en ga je binnenkort van start met de laatste fase van de praktijkopleiding, het referaattraject, dan kun je je hiervoor aanmelden bij Maastricht University. Vanuit Maastricht University organiseren we praktijkreferaattrajecten als onderdeel van de praktijkopleiding. Onder begeleiding van twee ervaren docenten schrijf je gedurende 5 bijeenkomsten in een kleine groep van 4-6 deelnemers een referaat. In de laatste bijeenkomst presenteer en verdedig je je referaat voor de beide docenten en de andere deelnemers. Je ontvangt een certificaat van Maastricht University als je het referaattraject voor de praktijkopleiding met goed gevolg hebt afgesloten.

 

Voorwaarde voor deelname

Om deel te nemen aan het praktijkreferaattraject moet je gerechtigd zijn om met het zesde semester van je praktijkopleiding te starten. Het traject bestaat in totaal uit vijf bijeenkomsten. Aanwezigheid is bij alle bijeenkomsten verplicht.

 

Kosten en bijeenkomsten

De kosten voor het praktijkreferaattraject bedragen € 2.895,-. De bijeenkomsten vinden online via MSTeams of fysiek bij Maastricht University (locatie Tapijnkazerne) in Maastricht plaats.

Tevens organiseren we inhouse referaattrajecten. Medewerkers van Deloitte kunnen zich voor het Deloitte inhouse traject hier aanmelden. Deze bijeenkomsten vinden online plaats dan wel afwisselend bij Maastricht University of ten kantore van Deloitte Maastricht en Eindhoven.

 

Inhoud en inschrijving

Wil je meer weten over de inhoud van het referaat? Download dan hieronder de handreiking van het NBA. Wil je je inschrijven? Download dan hieronder het formulier. Het onderwerp hoeft nog niet ingevuld te worden. Denk hier wel alvast over na voor de eerste bijeenkomst.

 

Meer informatie   

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Elize Teeuwen via: e.teeuwen@maastrichtuniversity.nl.

Download de Handreiking referaat NBA
Download hier het aanmeldingsformulier praktijk referaat

Startdata referaattrajecten

Startdata referaattrajecten voorjaar 2023

WhatsApp!